ACTIVITEITEN

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten? Klik dan hier!

VERDIEPING

Op zondag 30 juni is er weer een heerlijke verdiepingsles Yin Yoga. Thema: 'Lief zijn voor jezelf'. In deze extra lange les met fijne Yin yoga houdingen, meditatie, ademhalingsoefeningen en een geleide visualisatie, is er alle ruimte om los te laten en tot een diepe ontspanning te komen. De les is van 10 tot 12 uur en kost 25 euro. Aan het eind is er thee met zelfgemaakt lekkers (geef evt. allergieën gerust door!) Vergeet je niet aan te melden!

MY BABY YOGA

Op vrijdag 13 september start er een nieuwe cursus Baby Yoga voor moeders en kindjes van 0 tot 6 maanden. Vijf vrijdagochtenden waarin het draait om jou en je kindje. Plezier en verbinding staan centraal!

"Toen ik net moeder was geworden van Eva, nu drie jaar geleden, leek het mij zo fijn om samen met haar iets te doen waarbij we konden ontspannen, in verbinding konden zijn én waar ik ook weer aan mijzelf kon werken. Weer contact kon maken met mijn eigen, niet meer zwangere, lijf. Mijn adem kon oefenen en op een veilige manier kon gaan bewegen. Dit alles met mijn lieve kindje dichtbij me. Op dat moment kon ik niet iets vinden waar dit alles samen kwam. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit nu zelf kan gaan neerzetten. Zo hoop ik een fijne plek te creeren voor jonge moeders en hun kleine kindjes. Jullie zijn van harte welkom!" - Maaike 

Tijdens een baby yogales ligt de nadruk op het in contact zijn met je kindje. Samen in alle rust oefeningen doen, zowel voor ouder als kind, liedjes zingen met daarbij fijne bewegingen, massageoefeningen en veel ruimte voor vragen. 
Voor een les nemen we anderhalf uur de tijd. Zodat er tijd is om rustig aan te komen, ervaringen uit te wisselen, thee te drinken, te voeden, luiers te verschonen, kortom alles wat er komt kijken bij het op pad zijn met je kindje. Tijdens de cursus komen verschillende thema's aan bod, bijvoorbeeld babymassage en draagdoekyoga! Verder luister ik graag naar jullie behoeftes en ik pas ik daar de lessen op aan. De groepjes zullen bestaan uit niet meer dan 6 moeders en kindjes, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Kosten voor de cursus zijn 95 euro. Heb je vragen of wil je mij graag even spreken? Bel of mail mij gerust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Im -just -here -for -the -savasana