Activiteiten

Hieronder staat een overzicht van de aankomende activiteiten. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op!

Zondag 17 oktober 10.00 tot 12.00 uur
Ontspannen Zwanger
Vrijdag 22 oktober 20.00 tot 22.00 uur
Mama Cirkel Meppel
Zondag 31 oktober 10.00 tot 12.00 uur
Verdiepingsles Yin Yoga
Zondag 19 december 10.00 tot 12.30 uur
Yin Yoga en Visionboard maken

Ontspannen Zwanger

Ben je in verwachting en wil je bewust genieten van deze bijzondere fase in jouw leven? Dan is deze ochtend wat voor jou. Er is ruimte om vragen te stellen en onzekerheden of angsten te delen. Door middel van visualisatie, ademhaling en yogaoefeningen ga je contact maken met jezelf en met je kindje. Het doel van deze ochtend is om te ontspannen en om vol vertrouwen weer naar huis te gaan. Mijn naam is Maaike Oudendijk, moeder van twee dochters en yogadocente. Ik wil je graag een klein stukje bewustwording meegeven in jouw zwangerschap. Je mag te volste genieten van dit moment in jouw leven, maar het is ook oké als er daarnaast gevoelens zijn van onzekerheid, angst en schuld. Niks is taboe. Je bent van harte welkom, precies zoals je bent.
Kosten voor deze ochtend zijn 25 euro, van te voren per Tikkie te voldoen. Dit is inclusief thee en zelfgemaakt lekkers. Je kunt je hier aanmelden.

Verdiepingsles

Eén keer per maand geef ik een speciale, extra lange les op een zondagochtend. Een ochtend om je te ontspannen, verdiepen en te verbinden met jezelf. Er is elke maand een ander thema, maar elke keer staat Yin Yoga centraal. Dit in combinatie met een visualisatie, ademhalingsoefening en andere oefeningen passend bij het thema, zorgen voor een bijzondere ochtend helemaal voor jou. We eindigen de les altijd met thee en zelfgemaakt lekkers. Kosten voor deze lessen zijn 25 euro, van te voren te voldoen per Tikkie. Je kunt deze lessen prima los volgen, als je geen les volgt bij My Yoga. Je bent van harte welkom! Heb je vragen of wil je mij graag even spreken? Bel of mail mij gerust.

Yoga helpt mij de weg te vinden van een enerverend dagelijks leven naar de rust in mijzelf.

Patricia, 43 jaar

De lessen die bij My Yoga worden gegeven zijn toegankelijk. Niet zweverig, maar ook zeker niet oppervlakkig!

Kom ervaren welke vorm het beste bij je past!