Over My Yoga

Het doen van yoga en het geven van yogalessen maakt mij gelukkig

Mijn naam is Maaike Oudendijk (1983) en ik woon samen met mijn man Steven en onze dochters Eva (2016) en Marit (2019) in Meppel.

In januari 2011 ben ik begonnen met het geven van yogalessen op een sportschool in Meppel. Iets wat begon als een nieuwe uitdaging werd al gauw een passie en veranderde in een manier van leven. In 2005 studeerde ik af als HBO Psycholoog, een opleiding waaraan ik begon omdat ik ‘mensen wilde helpen’. Toch vond ik tijdens mijn verschillende banen nooit wat ik zocht. Via een heleboel omwegen voel ik nu voor het eerst in mijn leven dat ik doe wat ik moet doen.

Het doen van yoga en het geven van yogalessen maakt mij gelukkig. Daarom heb ik in de zomer van 2012 bij Yoga Moves in Utrecht de yoga teacher training gedaan en ben ik nu gecertificeerd yogadocente. In oktober 2012 ben ik begonnen met het geven van yogalessen in Havelte. Eerst aan kleine groepen, maar al snel heb ik dat kunnen uitbreiden naar een nieuwe locatie die ruimte biedt aan 10 personen. In maart 2013 is My Yoga ook gestart met het geven van yogalessen in Meppel en het aantal lessen groeit nog steeds. In januari 2016 heb ik zelfs een eigen studio kunnen open in de vorm van Studio Heerengracht. Een prachtige plek waar ik heel trots op ben en die ik graag met jullie en ook met andere docenten deel. Ik kijk uit naar wat de toekomst allemaal nog meer gaat brengen!

Het mooie aan yoga vind ik dat het effect ervan persoonlijk is en dat het iedereen weer wat anders brengt. Soms is het voornamelijk een lichamelijke verandering wat mensen ervaren, maar vaker begint het ook door te werken in het dagelijks leven en kan het veranderen hoe ze in de wereld staan. Ik vind het geweldig om een klein steentje bij te dragen aan deze verandering. Ik gun het iedereen om zich gelukkig en gezond te voelen en ik geloof dat yoga je daarbij kan helpen.

Namasté

You come into a yoga class as you are and not as who you are supposed to be.

Maaike

De lessen die bij My Yoga worden gegeven zijn toegankelijk. Niet zweverig, maar ook zeker niet oppervlakkig!

Kom ervaren welke vorm het beste bij je past!